Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 35 - Blestemul


Urmărește Online Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 35 din 26 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 26 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Tot aici vei găsii Episodul 35 din Sezonul 6 al serialului Iubiri Secrete online gratis imediat după difuzarea de la TV. De regulă, episodul va fi în 3 părți și va fi adăugat complet în jurul orei 21:00!


Ce se va întâmpla în Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 35?


Se pare că, Radu și Iani au fost blestemați de Cometa. Bătrâna le-a făcut o vrajă celor doi și uite așa sufletele lor și-au schimbat trupul, astfel, Radu este în trupul lui Iani, iar Iani este în trupul lui Radu. O să fie o veselie totală văzându-i pe cei doi în trupuri diferite, cei doi care în față sunt prieteni iar pe la spate sunt dușmani.





Zuleya a fost dată jos de la șefie, acum este ținută prizonieră de către Sunia, iar Daniel nu a avut ce să facă decât să-i respecte Suniei toate cerințele pentru aș salva mama și a încerca cumva să o salveze. Daniel, disperat, s-a aliat cu Simona pentru a o înfrânge împreună pe Sunia, cel mai mare dușman al Zuleyei în momentul de față.

Mădălin orbit de furie s-a dus să o viziteze pe Zuleya cu permisiunea Suniei. Acesta, foarte furios dorește să o lichideze pe Zuleya odată pentru totdeauna, chiar dacă îi poartă în pântece propriul copil. Ceea ce nu știe Mădălin este că defapt Zuleya nu îi este mătușă și Eugen nu îi este bunic. Oare va crede Mădălin aceste vorbe sau o va ucide fără măcar să se gândească un pic?

Andreea, fata dispărută a lui Ioana și Andrei se pare că trăiește și este foarte sănătoasă. Profesorul face câteva dezvăluiri și așa fericiții părinți își vor găsii în sfârșit fiica pierdută de mai bine de un an de zile. Ioana va fi dezamăgită la aflarea veștii că Andreea, prietena ei nu este defapt fiica ei așa cum credea, însă asta chiar nu mai contează, ele vor fi o familie chiar dacă nu au nici un grad de rudenie.



PENTRU A VIZIONA ACEST EPISOD TREBUIE SĂ DAI LIKE MAI JOS

0 Response to "Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 35 - Blestemul"

Trimiteți un comentariu