Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 31 - Clipa Răzbunării


Urmărește Online Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 31 din 18 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 18 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Tot aici vei găsii Episodul 31 din Sezonul 6 al serialului Iubiri Secrete online gratis imediat după difuzarea de la TV. De regulă, episodul va fi în 3 părți și va fi adăugat complet în jurul orei 21:00!


Ce se va întâmpla în Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 31?


În episodul din această seară vom vedea ce se întâmplă cu Mădălin Mariș după ce Zuleya i-a injectat un somnifer în corp. Oare ne vom lua la revedere de la Mădălin, bunul samaritean al familiei Mariș? Sau vom avea parte de o salvare incredibilă din partea cuiva? Rămâne de văzut ce planuri are Zuleya cu Mădălin și dacă acesta va pleca într-adevăr din țară forțat, împreună cu Zuleya care-i va oferii orice îi poftește inima atâta timp cât el va fi acolo pentru ea și pentru viitorul său fiu.




Daniel a fost nevoit să facă o alegere dură, să aleagă între tatăl lui care l-a mințit și mama lui, Zuleya, care și ea l-a mințit. Între ambii părinți, Daniel a preferat să-și trădeze tatăl și să rămâne de partea Zuleyei pentru că are o putere incredibil de mare. Acum, Damian este singuratic și s-a dus la Mariși, probabil noul său cămin în aceste zile crude.

Sorin a reușit să o găsească pe Natalia, însă în timp ce aceștia încercau să evadeze, Natalia a căzut într-o groapă foarte adâncă dintr-un loc al organizației Zuleyei. Dacă Natalia mai trăiește și Sorin mai poate face ceva să o salveze vom vedea în episodul din această seară.

Zuleya îl are capturat pe tatăl său, pe Eugen Mariș. Puternica doamnă este gata să-și ducă la bun sfârșit toată răzbunarea și să se întoarcă la Istambul. Dacă Zuleya va fi în stare să-și ucidă propriul tată vom afla în această seară la Iubiri Secrete.



0 Response to "Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 31 - Clipa Răzbunării"

Trimiteți un comentariu