Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 32 - Alegerea Zuleyei


Urmărește Online Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 32 din 19 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 19 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Tot aici vei găsii Episodul 32 din Sezonul 6 al serialului Iubiri Secrete online gratis imediat după difuzarea de la TV. De regulă, episodul va fi în 3 părți și va fi adăugat complet în jurul orei 21:00!

Ce se va întâmpla în Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 32?



Radu îl ajută foarte mult în ultima vreme pe Iani să devină împărat, însă acesta are niște planuri pe care numai și numai el le știe. Ce va face Radu în cele ce urmează în legătură cu starea lui actuală? Veți vedea în curând pe PrimaTV într-un nou episod din Iubiri Secrete.




Sorin face în așa fel încât să o forțeze pe Zuleya să facă o alegere mai mult decât dificilă. Să fie oare vorba de salvarea Nataliei? Cu ce credeți că o șantajează Sorin pe Zuleya? Să fie oare faptul că va afla că aceasta este mama lui? Rămâne de văzut în curând.

Tânăra exotică care s-a îndrăgostit nebunește de Mădălin de la prima întâlnire face legea în casa Zuleyei. Ba mai mult, aceasta l-a eliberat pe Mădălin din casa femeiei cu o mie de chipuri, Zuleya. Ce planuri și cum credeți că va reacționa Mădălin la aflarea veștii că tânăra pe care a salvat-o într-un episod trecut într-un bar este îndrăgostită de el?

Acum că Mădălin este liber, a plecat împreună cu fratele său și cu Capone în speranța că-l vor salva pe bunicul Eugen. Aici o tragedie se petrece! Ce se va întâmpla mai exact vedeți în episodul de astăzi de pe PrimaTv sau online total gratuit aici!



0 Response to "Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 32 - Alegerea Zuleyei"

Trimiteți un comentariu